Diensten - Privacy Specialist
15636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15636,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
privacy specialist

Dit kunnen we voor je doen

Ben jij op zoek naar advies en hulp bij de AVG? De Privacy Specialist is gespecialiseerd op het gebied van privacy en security management.

We kijken niet alleen naar het nu maar ook naar morgen en overmorgen. Een veilige werkomgeving creëren we door naar de toekomst vooruit te kijken en mogelijke risico’s in te schatten. Op een pragmatische manier vertalen wij de privacywet- en regelgeving naar jouw praktijk.

AVG compliancy

Om aan de AVG te voldoen helpen onze specialisten om jouw risico’s in kaart te brengen en maatregelen te treffen. Vanuit onze ervaring hebben wij overeenkomsten, privacybeleid en protocollen ontwikkeld die ook jou snel op weg helpen!

Privacy & security checks

In onze privacy en security checks brengen we via een 0-meting uitgebreid in kaart waar (mogelijke) risico’s liggen. Op basis van de analyse wordt een adviesplan opgesteld bestaande uit acties incl. prioritering die kunnen worden opgevolgd.

Privacy officer (PO) / Security officer (SO)

Wij vervullen voor diverse organisaties de rol van PO en/of SO. Hiermee ben je verzekerd van de inzet van onze specialisten op momenten wanneer het echt geldt. De Privacy Specialist is 24/7 beschikbaar bij vragen en coördinator bij calamiteiten.

Functionaris gegevens- bescherming (FG)

Wij vervullen ook de rol van externe FG. In de rol van toezichthouder toetsen, informeren en adviseren wij, aangevuld met de beschikking over een 24/7 servicedesk. Bij vragen vanuit de AP of in het geval van een datalek zijn wij de partner die helpt bij een soepele afwikkeling.

IB beleid

Wij helpen in de strategische & tactische uitwerking van informatiebeveiligingsbeleid en in de operationele uitvoering hiervan. Het voordeel van de Privacy Specialist is dat wij op diverse niveaus kunnen schakelen en hierdoor snel aansluiten bij medewerkers. Onze specialist adviseert en helpt bij IB-maatregelen.

Abonnementen

Heb je een specifieke behoefte? De Privacy Specialist ondersteunt organisaties op maat in abonnementsvorm op het gebied van: AVG compliancy, privacy en security checks inclusief het opvolgen van acties en functioneert als PO, SO en FG. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Wanneer je zelf hard op weg bent met de AVG en behoefte hebt aan een externe ‘second opinion’ voeren wij een review uit. Onze specialist beoordeelt de huidige situatie en brengt jouw risico’s en actiepunten in kaart zodat je zelfstandig maatregelen kan treffen en opvolgen. Dit wordt opgeleverd in een overzichtelijk adviesrapport.

Inspiratie en bewustzijnsessies

Wet- en regelgeving wordt vaak als zware ‘kost’ en als een last voor de medewerker en organisatie gezien. Wij vinden het fantastisch om op een luchtige en pragmatische wijze medewerkers bekend en enthousiast te maken over de AVG. Onze inspiratie en bewustzijnsessie kent daarom een informatief en een interactief karakter. Wanneer mogen we jou meenemen op safari door de ‘informatie jungle’?

Ben jij op zoek naar een praktisch uitvoerbare invulling van privacy en security management?

Adviesbureau privacy specialist

Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op 25 mei is er veel veranderd. Organisaties hebben diverse maatregelen moeten treffen en er wordt veel van ze verwacht. Er zijn weinig best practices en de druk is hoog. Hoe borg je de AVG in de organisatie, in de processen en bij de mensen? Welke rollen zijn daar intern bij betrokken? Hoe verloopt de samenwerking met partners? Waar loop jij tegenaan?

 

De Privacy Specialist BV helpt organisaties bij privacy en security opgaven rondom de AVG. Wij maken privacy wetgeving persoonlijk en praktisch toepasbaar. Met een plan brengen wij risico’s in kaart en helpen wij je om de wet- en regelgeving aan je organisatie te verbinden. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor gegevens en de verwerking hiervan. Het resultaat is dat jij volledig in control bent.

198709

Klantgegevens helpen beveiligen

1036

Privacy vragen beantwoord

42

Klanten geholpen om aan de wet te voldoen

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?