Een nieuw kantoor - privacy specialist BV is verhuisd
16146
post-template-default,single,single-post,postid-16146,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
nieuw kantoor van nelle fabriek

Een nieuw kantoor

Privacy Specialist is verhuisd en heeft een nieuw kantoor! Met veel plezier werken wij werken vanuit de Van Nelle fabriek in Rotterdam aan uitdagende privacy projecten! De Van Nelle fabriek biedt ons een inspirerende plek om te werken. Op het terrein zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd en er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor vergaderingen, congressen en evenementen. De locatie biedt ons een mooie gelegenheid om (samen met klanten) aan projecten te werken en evenementen te organiseren.

Het ‘glazen paleis’
Ooit was de Van Nelle fabriek de modernste fabriek van Nederland. De eerste daglichtfabriek, ook wel het ‘glazen paleis’ genoemd. Geen bakstenen maar beton, geen draagmuren maar kolommen en met een gevel van staal en glas. Speciaal zo ontworpen om energie te geven!

UNESCO Werelderfgoed
In 2002 is het pand gerenoveerd met oog voor duurzame details: grijs water, groene stroom, afvalscheiding en LED-verlichting. Sinds 2014 behoort het rijksmonument in Rotterdam tot het UNESCO Werelderfgoed. De productie van, koffie, thee en tabak heeft plaatsgemaakt voor een bijzondere plek om te werken en evenementen te organiseren. De fabriek wordt nog altijd gekenmerkt door bedrijvigheid en moderniteit. Wil je meer weten over de Van Nelle fabriek? Lees dan eens verder op deze website.

Hoe kom je naar ons kantoor?
De Van Nelle fabriek is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Van Nelle fabriek ligt dichtbij de snelwegen. Eenmaal op de afrit van de A13 is het 3 minuten rijden. Er is een groot parkeerterrein aanwezig. Vanaf Rotterdam Centraal Station stap je makkelijk op bus 38 die je in 8 minuten naar de locatie rijdt. Vanuit het centrum van Rotterdam is de Van Nelle fabriek op de fiets in circa 20 minuten bereikbaar.

Het adres:
Privacy Specialist BV
Expeditiegebouw*
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

*Wij zitten in het Expeditiegebouw. De ingang zit tussen ingang 6 en 7 (handig om te weten als je ons bezoekt). Voor de routering van post is het van belang dat ‘Expeditiegebouw’ erbij wordt vermeld.

Wil je een routebeschrijving? Neem dan contact met ons op!

Kantoor Privacy Specialist  Kantoor Privacy Specialist  Kantoor Privacy Specialist  Kantoor Privacy Specialist