Een passie voor privacy: lees het verhaal van onze nieuwe aanwinst - Privacy Specialist
16480
post-template-default,single,single-post,postid-16480,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Een passie voor privacy: lees het verhaal van onze nieuwe aanwinst

Een frisse start in 2023, we hebben zojuist besloten dat we deze zomer terugkeren naar Nederland. Hoewel ik al een tijdje notificaties ontving voor privacy gerelateerde functies in zowel Canada als Nederland, begon ik serieus na te denken over mijn ideale baan als privacyadviseur. Maar waar zou ik die kunnen vinden?

Op Indeed vond ik talloze privacy gerelateerde vacatures, maar twee bedrijven vielen op: een jong bedrijf, gericht op de IT-sector (zo leek het), en Privacy Specialist BV, dat duidelijk in de groei was. Ik besloot bij beide te solliciteren. Wat een verschil in respons! Het andere bedrijf reactief terwijl Privacy Specialist BV supersnel reageerde.

Geweldig! Ik stuurde mijn sollicitatiebrief op zondag, en de volgende dag ontving ik al een uitnodiging voor een gesprek! Dit was een aangename verrassing. Wat me ook opviel was het e-mailadres: koffie@privacy-specialist.nl (ik drink geen koffie, maar het voelde toch uitnodigend).

Het gesprek met Danny (oprichter Privacy Specialist BV) was geweldig en inspirerend. Ik heb in korte tijd zoveel geleerd dat ik meteen wist: met hem wil ik samenwerken. Verbazingwekkend genoeg kreeg ik na slechts één uur praten al een aanbod voor een contract! Ik deelde mijn verbazing met mijn man en vrienden. Normaal gesproken moet je door twee gesprekken en een assessment voordat je hoort of je de baan hebt. Dit kan gepaard gaan met zenuwen en emoties, soms duurt het zelfs 3 weken of 9 maanden, en soms hoor je zelfs helemaal niets meer. Deze snelle reactie was een verademing! Ik kon nu echt gaan genieten van mijn laatste maanden op Aruba en me voorbereiden op onze terugkeer.

Bij het tweede gesprek met Ivar (privacyadviseur) vroeg ik me af wanneer de moeilijke vragen zouden komen. Vragen over de inhoud, of ik genoeg wist van NEN7510, hoe alles in elkaar zat, dat soort dingen. Maar tot mijn verbazing vroeg hij gewoon naar mij, hoe het met me ging, wie ik ben en of ik veerkrachtig genoeg was. Het was ontzettend persoonlijk, en hij deelde zelfs zijn eigen kwetsbare kant en hoe Privacy Specialist BV hem had opgevangen en omarmd. Ongelooflijk! Was dit echt? Ik kon het bijna niet geloven. Ik vond het ook geweldig dat ze de achtergrond met de Van Nelle Fabriek en industriële stoelen hadden geprojecteerd (alles ging via Teams omdat ik nog op Aruba zat). Toch bereidde ik me voor op een test en casus, je weet maar nooit.

Het gesprek met Lynn (partner en accountmanager) om dit te bespreken was geweldig. Het voelde alsof ze me al heel goed kende. Ze dacht met me mee over mijn arbeidsvoorwaarden, wat het beste voor mij zou zijn, bijvoorbeeld 32 uur werken omdat dit beter bij mijn privéleven zou passen. Ze nam rustig de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.

Maar dat was nog niet alles. Mijn nieuwe collega’s van Privacy Specialist BV moesten ook nog eens 5,5 maanden op mij wachten. Die tijd vloog voorbij. Terwijl ik mijn “bucket list” op Aruba afwerkte, hielden Ivar en Lynn me op de hoogte van wat er bij Privacy Specialist BV en op het gebied van privacy gebeurde. Het voelde alsof ik al helemaal bij het team hoorde.

Echt geweldig! Toen ik eindelijk in persoon kwam kennismaken, was de locatie precies zoals ik had gehoopt. Ook het team bestaat uit leuke en inspirerende mensen. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Solliciteer nu
Wil jij ook een stap in je carrière zetten en klanten op weg helpen om privacy en security duurzaam te borgen? Solliciteer dan nu! Of meld je aan voor onze ontbijtsessie en leer onze organisatie en collega’s eerst kennen!

Ontbijtsessie
Datum: vrijdag 20 oktober
Tijd: 8:00 tot 09:00 uur
Locatie: Van Nelle Fabriek, van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Aanmelden via e-mail: koffie@privacy-specialist.nl