Weten wie de gezichten zijn achter de Privacy Speciliast?
15645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15645,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Adviesbureau privacy specialist
Adviesbureau privacy specialist

Waarom

Onze ambitie is bijdragen aan een optimaal veilige omgeving voor organisatie en hun klanten. Wij geloven daarbij in een pragmatische aanpak.

Adviesbureau privacy specialist

Hoe

Wij maken wet- en regelgeving persoonlijk en praktisch toepasbaar. Met een persoonlijk plan brengen wij risico’s in kaart en helpen wij je om de wet- en regelgeving aan je organisatie te verbinden

Adviesbureau privacy specialist

Wat

Wij zorgen voor een veilige omgeving voor gegevens met als resultaat dat jij volledig in control bent

privacy specialist

Wie is de Privacy Specialist?

De Privacy Specialist is ontstaan door een groep gedreven specialisten die in hun functie als ICT manager en projectleider het belang van dataprivacy hebben zien groeien. Hiermee is ook de passie voor privacy en security als rol binnen de organisatie en ICT gegroeid.

 

Met de AVG, die sinds 25 mei in werking is getreden, ervaren veel organisaties het belang van een goede beveiliging en verwerking van persoonsgegevens. Het is onze missie om een veilige werkomgeving te creëren. Dit doen we door naar de toekomst vooruit te kijken en mogelijke risico’s in te schatten.

 

Onze passie is om organisaties te helpen om vanuit een pragmatische werkwijze de wet- en regelgeving naar jouw praktijk te verbinden.

 

De Privacy Specialist helpt jou met je privacy en security opgaven. Wij verbinden organisatiedoelstellingen, wet- en regelgeving en ICT-middelen en zorgen ervoor dat je daarmee volledig in control bent. Veilig, persoonlijk, geregeld.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?