Wat zijn de privacy en security ontwikkelingen 2021? -
16185
post-template-default,single,single-post,postid-16185,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
PRIVACY EN SECURITY ONTWIKKELINGEN

Wat zijn de privacy en security ontwikkelingen 2021?

Op het CorporatiePlein vertelt Privacy Specialist bv wat de privacy en security ontwikkelingen 2021 zijn. Voor het eerst vindt het CorporatiePlein als online evenement plaats. Wat mag je van de Privacy Specialist bv verwachten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Lynn Molendijk, mede-eigenaar.

Tijdens de beurs vertelt Privacy Specialist bv meer over de privacy- en securityontwikkelingen die eraan komen en hoe je in controle blijft. Lynn: “Wij zien dat woningcorporaties veel tijd in hun privacy en security hebben gestoken, maar hoe kunnen ze in controle blijven? Dat regelen wij. Zo hebben we onder andere het PSCM, het Privacy & Security Controle Model, ontwikkeld. Dit is een succes gebleken bij woningcorporaties, zorginstellingen en overheidsinstanties. Onze meerwaarde is dat we privacy en security concreet en passend maken voor jouw organisatie. Dat doen we door grip te geven, de juiste beheersingsmaatregelen te implementeren en medewerkers hierbij te betrekken. Zo vertalen we beleid naar gedrag.”

“Wij maken privacy en security concreet en passend voor jouw organisatie”

 

Privacy- en securityontwikkelingen
Bezoekers kunnen bij Privacy Specialist bv ook twee kennissessies bezoeken. Lynn: “Ben je al op de hoogte van de top 10 privacy- en securityontwikkelingen van 2021? In onze kennissessie vertellen we wat de laatste trends zijn en wat je als corporatie daarmee kunt doen. Voor bezoekers die hun security naar een hoger niveau willen brengen, organiseren we de kennissessie ‘Cyber Security robot: RPA security 2.0’. Hier lichten wij een tipje van de sluier op hoe onze zusteronderneming Cyber Security Specialist bv jouw security met de nieuwste technieken naar een hoger niveau brengt.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia.