Meld je aan voor onze inspirerende webinars! - Privacy Specialist
16220
webinar-template-default,single,single-webinar,postid-16220,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

WebinarMeld je aan voor onze inspirerende webinars!

Wij zien dat organisaties veel tijd aan privacy en security besteden, maar hoe zorg je ervoor dat je in controle blijft?

Onze missie is om jou meer grip te geven op privacy & security. Wij geloven dat samenwerking en kennisdeling hierin een belangrijk uitgangspunt is. Wij gaan jou daarin actief ondersteunen. Dit betekent dat wij als partner onze kennis gaan delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy, security, innovatie & digitalisering.

Met trots presenteren wij onze gratis webinars. In deze interactieve webinars delen we relevante praktijkervaringen en geven we concrete antwoorden en tips die je direct kunt toepassen.

Wij jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en ben je benieuwd hoe je specifieke uitdagingen het beste aanvliegt? Meld je dan nu aan voor ons programma!

Elk webinar is geschikt voor een beperkt aantal deelnemers.