Top 10 privacy en security ontwikkelingen van 2021 - Privacy Specialist
16207
webinar-template-default,single,single-webinar,postid-16207,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

WebinarTop 10 privacy en security ontwikkelingen van 2021

Informatiebeveiliging wordt met de dag belangrijker en ook de ontwikkelingen rondom de AVG staan niet stil. Wij zien dat organisaties veel tijd aan privacy en security besteden en de basis op orde hebben. Hoe zorg je ervoor dat je in controle blijft?

De Privacy Specialist neemt je in deze webinar mee door de top 10 ontwikkelingen voor komend jaar, zodat je weer up-to-speed bent en weet waar je je aandacht op moet richten. Na dit webinar:

  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Weet je waar jouw uitdaging voor 2021 ligt
  • Kan je dit vertalen naar een checklist en praktisch uitvoerbare planning

De eerste 3 aanmelders krijgen een gratis consultgesprek* aangeboden. Meld je dus snel aan!

*Deze personen krijgen een persoonlijk bericht.

Over Privacy Specialist

Onze missie is om jou grip te geven op privacy en security. Wij geloven dat samenwerking en kennisdeling hierin een belangrijk uitgangspunt is. Daarom gaan wij jou ondersteunen. Dit betekent dat wij als kennispartner actief onze kennis delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy, security, innovatie & digitalisering.

Over onze webinars

In onze interactieve webinars delen we relevante ontwikkelingen, praktijkcases en behandelen we diverse vraagstukken. Wij geven concrete antwoorden en tips die je direct kunt toepassen.