Welkom Ivar! Lees hier meer over onze nieuwe privacy specialist - Privacy Specialist
16352
post-template-default,single,single-post,postid-16352,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Welkom Ivar! Lees hier meer over onze nieuwe privacy specialist

Vandaag introduceren wij onze nieuwste Privacy Specialist: Ivar van der Loos. Na 2,5 jaar gewerkt te hebben bij Pluryn, een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg voor met name jeugd en volwassenen, komt hij het team van Privacy Specialist BV versterken. Ivar heeft zich veel beziggehouden met gevraagde en ongevraagde (complexe) privacyvraagstukken en dit zal hij bij Privacy Specialist blijven doen. Maar waarom de keuze voor ons bedrijf?

“De missie van Privacy Specialist is “Duurzaam Veilig”, het is dus vooral een manier van organiseren en ‘leven’. Als organisatie moet je dus weten wat dat voor jou betekent, wat je ervoor nodig hebt en dat je daar ook naar gaat werken én leven. Dat doe je niet even snel, het is iets waar je continu mee bezig moet zijn. Privacy Specialist weet als geen ander dat het voldoen aan de principes van de AVG een gezamenlijke inspanning vraagt van de gehele organisatie. Het “Duurzaam Veilig-concept” is hét instrument om iedereen mee te nemen in alle bedrijfsprocessen waar privacy aan de orde is. Dat vind ik super interessant om te mogen gaan uitvoeren,” zegt Ivar hierover.

Volgens Ivar is privacy geen doel op zich, maar een manier van leven. Nagenoeg alles in het leven is een proces. De AVG is abstracte wetgeving. Er staat niet exact beschreven wat wel of niet mag, van de AVG mag namelijk nagenoeg alles, als je het maar goed regelt. Maar hoe dan? Dat hangt af van hoe je als organisatie je processen hebt ingericht. Heb je weinig of geen processen? Dan is de AVG een uitdaging voor je. Handel je al helemaal volgens een plan-do-check-act cyclus of ISO9001? Mooi, dan ben je al een heel eind op weg in de goede richting. De vertaalslag maken wat de AVG bedoelt en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen, dat is waar hij graag bij ondersteund.

Maar hoe doe je dat dan? “Ik kan heel goed de bedoeling van de AVG vertalen naar jouw proces en houd het graag simpel. Oh, en Informatiebeveiliging neem ik daarin ook gemakkelijk in mee, zonder je te overladen met technische details”, vertelt Ivar.

Met zijn brede achtergrond in de zorg, commerciële dienstverlening en product management zijn wij weer een specialist rijker! Dit is de plek waar zijn ervaring, kennis en ontwikkeling tot zijn recht zal komen. Heel veel succes Ivar!

Wil jij een praktisch en waardevol advies? Vraag dan nu vrijblijvend je adviesgesprek hier aan!