Welkom Yunus! Lees meer over onze nieuwe privacy adviseur - Privacy Specialist - Speel op safe
16416
post-template-default,single,single-post,postid-16416,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,class-name,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Welkom Yunus! Lees meer over onze nieuwe privacy adviseur

Welkom Yunus! Lees meer over onze nieuwe privacy adviseur

Sinds oktober is er weer een nieuwe collega aangeschoven en dat is Yunus Karacan. Hij is werkzaam als privacy adviseur bij Privacy Specialist BV. Tijdens zijn opleiding Business IT & Management heeft hij zich verdiept in privacy en security en hier een enorme interesse in gekregen. Als privacy adviseur gaat hij zijn kennis en expertise voor onze klanten inzetten.

Yunus is in zijn vrije tijd vooral bezig met fitness en hij bezoekt graag zijn vrienden en familie. Op de werkvloer is hij een ambitieuze young professional die erg gedreven is. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, werkt georganiseerd en is resultaatgericht. Zelf zegt Yunus: “Het analyseren van risico’s en het bedenken van oplossingen zijn dingen waarin ik uitblink”.

Tot nu toe is de grootste prestatie van Yunus het behalen van zijn hbo-diploma aan de Avans Hogeschool in Breda. Maar nu heeft hij een nieuwe uitdaging: “mijn doel voor 2023 is dat ik, dankzij het onboarding proces wat Privacy Specialist BV mij biedt, tot een volwaardig consultant groei”.

De onboarding is in volle gang en de eerste maand is alweer voorbij. Hoe kijkt Yunus hier op terug? “Mijn eerste kennismakingsgesprek met Privacy Specialist BV voelde erg vertrouwd en klikte meteen. Tijdens het tweede gesprek hebben zij hun visie en missie voorgelegd en het beoogd ontwikkelplan. Ik heb toen besloten om het bootje in te stappen”. Dat betekende ook binnenstappen in een heel nieuw team. Omdat Privacy Specialist BV 5 jaar bestaat kon hij direct alle collega’s tijdens het jubileumuitje ontmoeten. “Ontzettend fijn dat ik de kans heb gekregen om mijn collega’s ook buiten de werkvloer te leren kennen”.

Waarom is de keuze op Privacy Specialist BV gevallen? Yunus geeft aan dat hij een enorme passie heeft om bij te dragen aan het beschermen van (bijzondere)persoonsgegevens. Vanuit deze passie besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en deze vond hij. “Privacy Specialist BV geeft mij de mogelijk om mijzelf te ontwikkelen.” Privacy Specialist BV gelooft in een talent driven team. Hierbij wordt talent gestimuleerd en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groeit niet alleen het bedrijf, maar ook elke individuele collega.

Werkzaam zijn in de Van Nelle Fabriek is ook mooi meegenomen want in een UNESCO Wereld erfgoed locatie werken is toch best bijzonder! Maar voor Yunus is het nog een aardig stuk rijden, hij komt namelijk uit Etten-leur. Gelukkig ondersteunt Privacy Specialist organisaties door heel Nederland en wordt er regelmatig op locatie bij onze klant gewerkt. “Het is fijn om de mogelijkheid te hebben om op kantoor te werken, bij onze klanten en een dagje thuis”.

Wil jij je ook ontwikkelen tot volwaardig privacy adviseur en consultant? Dan is dit je kans! Via deze link kan je solliciteren op onze vacature.